Porvoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Järvenpää, Lahti

Catering Henriksson

Catering -pitopalvelut jokaiseen juhlaan koko Uudenmaan alueella

Porvoo

Helsinki

Vantaa

Espoo

Järvenpää

Lahti

Tarpeisiin räätälöity catering & pitopalvelu jokaiseen juhlaan niin yksityisille kuin yrityksillekin

Onnistunut tilaisuus vaatii ruoan ja hyvän tunnelman lisäksi paneutumista juhlan järjestäjän toiveisiin ja pientenkin yksityiskohtien huomioimiseen. Meidän catering-palvelumme huomioi tarkasti toiveesi ja personoi juhlan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Voit luottaa siihen, että tarjoilut ovat ammattilaisten käsissä ja juhlavieraat saavat unohtumattoman makuelämyksen. 

Juhlapöytä kuohuviini
Tilaisuutesi teemaan sopiva kokonaisuus

Tilaisuuden teeman mukainen kokonaisuus luo juhlaan yhtenäisen ja tunnelmallisen ilmapiirin. Tarjoilu ja kattaus suunnitellaan huolellisesti, jotta ne täydentävät ja korostavat juhlan teemaa yksityiskohtia myöten. 

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua järjestämään unohtumaton tilaisuus!

Toiveitasi vastaava yksilöllinen menu

Jokainen tilaisuus on erilainen, ja juhlan järjestäjän on tärkeää tarjota vierailleen juuri heidän makunsa mukaista ruokaa. Kuuntelemme toiveesi ja tarjoamme yksilöllisen menun, joka takaa, että ruoka on maukasta ja vieraillesi tarjotaan unohtumaton kokemus.

Kakkupöytä
Maukkaat makuelämykset ja tyylikkäät kattaukset

Tarjoamme unohtumattomia makuelämyksiä ja tyylikkäitä kattauksia. Huolellisesti suunniteltu menu ja kattaus luovat juhlaan ainutlaatuisen tunnelman ja herättävät makunystyräsi.

Asiakkaamme kertovat

Valmistujaiset tulossa?

Onneksi olkoon!

Juhlista saavutustasi herkullisella ruoalla ja juomalla, jotka me tarjoilemme tyylikkäästi ja vaivattomasti. Räätälöimme menuun toiveidesi mukaan ja autamme luomaan unohtumattoman juhlapäivän. Ota yhteyttä meihin, niin tehdään yhdessä juhlastasi ikimuistoinen!

Ota yhteyttä!

Kerro lisää tilaisuudestasi, jotta voimme yhdessä löytää juuri teille sopivat ratkaisut ja tehdä tilaisuudestanne unohtumattoman.

0