Maansiirto Helsinki ja Etelä-Suomi – taatulla laadulla

Kysy lisää palveluistamme

Uudenmaan Raivaus Oy on perinteikäs maanrakennusalan perheyritys, joka tarjoaa kattavat maanrakennuspalvelut koko Uudenmaan alueella ja miksei kauempanakin. Teemme esimerkiksi talojen perustuksia, viemäröintiä, salaojituksia sekä rantaruoppaus- ja muuta maanrakennukseen liittyvää työtä. Siirrämme myös maa-ainekset työmaalle ja pois asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Sijaitsemme Helsingin Itäsalmessa, noin 16 kilometriä keskustasta, mistä käsin palvelemme pääkaupunkiseudun rakennusyrityksiä ja yksityisasiakkaita. Tutustu tarkemmin monipuoliseen palvelutarjontaamme sekä yritykseemme ja ota yhteyttä tarjouspyynnön merkeissä, kun tarvitset maansiirtoa työmaallasi.

Jo yli 30 vuotta maanrakennusta

Uudenmaan Raivaus Oy on perinteinen, vuonna 1983 perustettu perheyritys Helsingistä, joka tarjoaa kattavia maanrakennuspalveluita erilaisille asiakasryhmille. Yrityksemme perustaja Karl-Erik Söderling ryhtyi työskentelemään maanrakennusalalla jo 1960-luvulla, jonka jälkeen perheyrityksen toimintaa ovat jatkaneet hänen poikansa Patrik ja Mikael Söderling.

Vuosikymmeniä maanrakennusalalla toiminut yrityksemme on kehittynyt monipuoliseksi, tunnetuksi ja luotettavaksi maanrakennus-, maansiirto- ja kaivutyökumppaniksi. Meiltä kannattaa kysyä lisää palveluidemme saatavuudesta ja sopivuudesta – voit myös jättää tarjouspyynnön.

Palvelut

Palvelumme ovat saatavilla yksityis- ja yritysasiakkaille kaikkialla Uudenmaan alueella. Palvelemme kuitenkin pääasiassa rakennusalan yrityksiä, niin pieniä kuin suuria. Yleisiä asiakkaitamme ovat sellaiset suuret rakennusfirmat, kuten Skanska ja NCC, joiden kanssa teemme rakennustyömaiden maanrakennustyöt, ojitukset ja maansiirrot. 


Maanrakennus- ja maansiirtopalvelumme soveltuvat parhaiten juuri suurille rakennustyömaille, joissa asiantuntemuksemme ja raskas kalustomme pääsevät oikeuksiinsa. Teemme mieluusti töitä myös pienemmille yritysasiakkaille sekä yksityisasiakkaille.


Palveluihimme kuuluvat:
  • maanrakennustyöt
  • talojen perustusurakointi
  • salaojitus- ja viemäröintityöit
  • pihojen ja viheralueiden maarakennustyöt
  • kuormauspalvelut, esim. tunnelikuormaus
  • rantaruoppaustyöt.

Meiltä myös lumityöt, purkutyöt ja maansiirtokoneiden kuljettajat

Saat meiltä nyt myös lumityöt pihojen ja teiden kunnossapitoon talvikuukausina. Ulkoistamalla lumityöt meille säästät aikaa ja voit varmistua siitä, että pihasi ja tiesi pysyvät turvallisina läpi talven.

 

Teemme myös erilaiset purkutyöt turvallisesti ja säännösten mukaan.

 

Etsitkö tekijää maansiirtotyölle? Me vuokraamme ammattitaitoiset maansiirtokoneiden kuljettajat tekemään maansiirtotyöt kohteessa kuin kohteessa.

Ammattimainen kalusto ja henkilöstö takaavat laadun

Yrityksellämme on käytössä toistakymmentä maanrakennuskonetta kaivinkoneista pyöräkuormaajiin. Meillä on käytössämme pieniä ja suuria kaivinkoneita 7 - 35 tonnin kokoluokissa. Näillä laitteilla hoituvat niin pienet ojankaivut kuin talon perustusten rakentaminen. Pyöräkuormaajia meiltä löytyy 2 - 35 tonnin kokoluokissa, ja niillä maansiirto hoituu erittäin tehokkaasti.

 

Maa-ainekset mullasta soraan ja sepeliin siirtyvät rakennustyömaalle ja sieltä pois yhteistyössä pyöräkuormaajan ja kuorma-autokalustomme kanssa. Kuorma-autoja meiltä löytyy maansiirtoa varten myös useampi kappale. Pitkäpuomiset kaivinkoneet pitävät huolen haastavampien ja syvien kaivutöiden sujumisesta. Niiden puomit ovat pituudeltaan 16 - 25 metrin mittaisia. Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista koneenkuljettajista, apumiehistä ja kuorma-auton kuljettajista, jotka työskentelevät ripeällä ja varmalla otteella.

Maanrakennus vakaasti valmiiksi

Uudenmaan Raivaus Oy on pitkäikäinen ja luotettava maanrakennusyritys ja kumppani kaikissa kuviteltavissa rakennushankkeissa. Otamme vastaan tarjouspyyntöjä ja yhteydenottoja kaikilta palveluitamme tarvitsevilta. Meiltä mm. maansiirto Helsingin tai Etelä-Suomen alueella onnistuu vuosien ammattitaidolla. 

Jätä yhteystietosi tai pyydä tarjous

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.