Telehaku.fi

Palveluhaku

Etsi palvelua/yritystä hakusanalla

Palveluhaulla voit hakea tarvitsemiasi palveluita koko Suomesta. Jos haluat tarkentaa hakua voit valita kunnan ja/tai toimialan

Kuntahaku

Valitse kunta listalta


Kuntahaussa voit selata kuntia ja kunnan valitsemalla voit tutustua valitsemasi kunnan yrityksiin ja palveluntarjoajiin.

Palvelun käyttö

Telehaku-palvelussa voit hakea yrityksiä käyttäen yrityksien hakusanoja, kuntaa, toimialaa tai toimialahakemistoa.
Palvelussa yritystietojen selaaminen on ilmaista.
Voit lisätä palveluun yrityksesi tiedot, josta lisätietoa löydät tästä.
Tietojen tarkastelua päiväkohtaisesti voidaan rajoittaa.

HELSINKI.telehaku.fi |

Helsingin/Helsingfors' yritykset, palvelut ja tuotteet

SK RAVINTOLAT

Y-tunnus
10666535

Yhteystiedot

Osoite
Fredrikinkatu 48 A
00100 HELSINKI
Puh
020-7759300

Toimialat

Esittely


Toiminnan kuvaus

Ravintolabisnekselle ja sen kehittämiselle omistautunut Sedu on antanut kasvot paitsi yritykselleen, myös koko alalle Suomessa ennennäkemättömällä tavalla. Nyt 15 vuotta ravintoloitsijana toiminut yrittäjä on ehtinyt nähdä ja kokea ravintolakulttuurin murroksen ja anniskelulainsäädännön kehityksen aitiopaikalta. Vahva antautuminen alalle, menestys ja intohimo alaa kohtaan ovat tehneet Sedusta henkilön, jonka tekemisiä seurataan ja jonka mielipiteitä halutaan kuulla. Ensikosketuksensa yrittäjyyteen ravintoloitsija sai laman kynnyksellä vuonna 1989, jolloin hän perusti ensimmäisen oman yrityksensä. Kunnossapito Service Oy:n liikeideana oli yritysten kunnossapidon ulkoistaminen. Vasta kahden toimintavuoden jälkeen yritys työllisti jo 200 henkilöä ja liikevaihto saavutti 36 mmk. Saatuaan ostotarjouksen hyvin menestyvästä yrityksestään Sedu koki ajan olevan kypsä myydä nuori yritys. Jatkettuaan vielä hetken toimitusjohtajana ja elettyään vapaaherran elämää, yrittäjyys veti Sedua puoleensa yhä vahvemmin uusien ideoiden motivoimana. Vuonna 1992 Koskinen perusti Citytron Oy:n, ensimmäisen ravintola-alan yrityksensä. Sedulla ei ollut aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mutta usko omaan ideaan oli vahva ja hän oli valmis opettelemaan kaiken alusta lähtien. Ensimmäisen ravintolansa "1957":n avajaisten koittaessa Sedulla olikin alan teoria jo hyvin hallussa ja oli aika oppia käytäntö. Varsin varhain Sedu oppi, että yöravintola-alalla mikään ei ole ikuista ja yksi paikka yleensä menestyy yöelämän huipulla korkeintaan 2-3 vuotta. Sen jälkeen paikan pitää uusiutua tai siitä pitää luopua oikeaksi katsotulla hetkellä. Se on realiteetti joka on tunnustettava menestyäkseen alalla - mihinkään paikkaan ei saa rakastua ja ripustautua liikaa. Vuosien saatossa SK Ravintolat onkin ostanut ja myynyt lukuisia ravintoloita ympäri Suomen. Sedu on asettautunut Helsinkiin, josta käsin hän nykyään johtaa konserniaan. Paljon on muuttunut siitä, kun Sedu otti ensiaskeleitaan ravintola-alalla, mutta

Hakua helpottavat sanat

ravintola, yökerho, baari